Formulemanagement voor franchise organisaties

TRAINING FORMULEMANAGEMENT

Goed formulemanagement is nodig om franchise organisaties te laten slagen. Degene die de franchisenemers begeleidt is de steun en toeverlaat voor de franchisenemer en een bron van informatie voor de organisatie.

Voor de franchise organisatie is deze formulemanager verantwoordelijk voor de resultaten en het aansturen van de vestigingen. Niet altijd even gemakkelijk, er zijn diverse factoren die hier een rol in spelen: hoe staat het met de juridische verantwoordelijkheid, welke formele communicatie werkt goed, en hoe krijg je een franchisenemer in beweging?

Wat is uw visie op Franchise organisaties? Schrijf je in voor onze training of cursus voor franchise organisaties

DIRECT inschrijven ▸

De masteropleiding voor managers werkzaam in franchise organisaties

Hoe kun je zorgen voor een goed formulemanagement in jouw organisatie? Samen met onze kennispartners, allen specialisten in de franchisewereld, organiseren we een drie-daagse franchise opleiding waarin we alle relevante onderdelen onder de loep nemen. We starten op 30 & 31 oktober met de eerste training met een terugkomdag op 4 december. In de eerste twee dagen nemen we de (formule) manager mee op reis en gaan we werken aan de persoonlijke en praktische vaardigheden om ervoor te zorgen dat franchisenemers nog beter begeleid worden en de juiste stappen gezet worden. De derde dag komen we terug op de eigen praktijk en werken we een aantal onderwerpen verder uit.

Wat houdt de franchise training in?

Na het volgen van deze drie dagen weet de deelnemer wat zijn/haar invloed is op het resultaat van de aan hem/haar toegewezen vestigingen kortom: hoe bevorder je de productiviteit? Hoe haal je meer rendement? Hoe kun je op basis van KPi’ s de franchisevestigingen nog beter aansturen? Er worden tips gegeven om de balans tussen franchisegever en franchisenemer goed te bewaken. Soms beweegt de manager zich op glad ijs, vandaar dat we specialisten op het gebied van juridische zaken, financieel management en franchise hebben gevraagd tijdens deze opleiding een masterclass te verzorgen.

"We hebben een mooie brochure voor je klaar staan!" 
Download brochure FORMULEMANAGEMENT

Door het volgen van deze opleiding is de manager nog beter in staat om de franchise organisaties goed te vertegenwoordigen en op een hoger peil te brengen. Door bewust te werken aan een goed formulemanagement op alle vlakken kan de franchise organisatie alleen maar groeien.

Franchise adviesbureau heeft een handig stappenplan gemaakt voor franchisenemers. Dit stappenplan is voor € 10,- te downloaden.

Een bijzondere locatie

We hebben bewust gekozen voor een tweedaagse start, inclusief diner en overnachting. Zo leer je elkaar goed kennen, beperken we de reistijd en kunnen we veel aandacht besteden aan interactie en persoonlijke vragen tijdens en na de training. We verblijven in het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk, een bijzondere locatie vlakbij het strand met mooie kamers, vriendelijke en persoonlijke service en uitstekend eten.

Kosten

De investering voor deze drie-daagse opleiding bedraagt €2.995,00 exclusief BTW, inclusief verblijf op 30 oktober in het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk (overnachting, lunches, diner en cursusmaterialen).

DIRECT inschrijven ▸

Let op! De plaatsen voor deze training zijn beperkt.

TRAINING: Formulemanagement voor franchise organisaties

Let op! De plaatsen voor deze training zijn beperkt.

DIRECT inschrijven ▸

Onze klanten waarderen Franchise Support Groep met een 10 uit 10 op basis van 1 beoordelingen.
Scroll naar boven