Home ›› Franchise Academy ›› Masterclass Formulemanagement

Formulemanagement voor franchise organisaties

MASTERCLASS FORMULEMANAGEMENT

Goed formulemanagement is nodig om franchise organisaties te laten slagen. Degene die de franchisenemers begeleidt is de steun en toeverlaat voor de franchisenemer en een bron van informatie voor de organisatie.

Voor de franchise organisatie is deze formulemanager verantwoordelijk voor de resultaten en het aansturen van de vestigingen. Niet altijd even gemakkelijk, er zijn diverse factoren die hier een rol in spelen: hoe staat het met de juridische verantwoordelijkheid, welke formele communicatie werkt goed, en hoe krijg je een franchisenemer in beweging?

Masterclass formulemanagement FSG franchise support groep.jpg

DIRECT inschrijven ▸

De opleiding voor managers werkzaam in franchise organisaties

Hoe zorg je voor een goede aansturing in jouw franchise organisatie? Samen met onze kennispartners, allen specialisten in de franchisewereld, organiseren we een drie-daagse masterclass voor iedereen die werkzaam is in een franchise organisatie en franchisenemers begeleidt. De eerste twee dagen verblijven we in een hotel zodat je twee dagen lang alle ins & outs te horen krijgt. De workshops worden gegeven door experts. We nemen je mee op reis en gaan werken aan persoonlijke- en managementvaardigheden die je goed kunt inzetten om jouw franchisenemers in beweging te krijgen en de juiste stappen gezet worden. Op de terugkomdag evalueren we jouw ervaringen en werken we een aantal onderwerpen verder uit.

Wat houdt de franchise training in?

Na het volgen van deze drie dagen weet je wat jouw invloed is op het resultaat van de formule. Hoe bevorder je de productiviteit? Hoe haalt een franchisenemer meer rendement? Hoe kun je op basis van KPi’s de franchisevestigingen nog beter aansturen? Je krijgt tips om de balans in de samenwerking tussen franchisegever en franchisenemer te bewaken. In de functie als formulemanager kun je je soms op glad ijs begeven, vandaar dat we de franchise specialisten hebben uitgenodigd om in een masterclass hun kennis met je te delen. Zo kijken we naar juridische, financiële en management aspecten.

FSG-Advies-4.jpg

"We hebben een mooie brochure voor je klaar staan!" 
Download brochure FORMULEMANAGEMENT

Door het volgen van deze opleiding ben je als manager nog beter in staat om jouw franchise organisatie goed te vertegenwoordigen en op een hoger peil te brengen. Door bewust te werken aan een goed formulemanagement op alle vlakken kunnen de franchise organisaties alleen maar groeien.

Een bijzondere locatie

We verblijven de eerste twee cursusdagen in een hotel op een bijzondere locatie met mooie kamers, persoonlijke service en goed eten. We hebben hier bewust voor gekozen zodat de deelnemers elkaar goed leren kennen, we de reistijd beperken en we veel aandacht kunnen besteden aan de persoonlijke vragen die een ieder heeft.

Kosten

De investering voor deze drie-daagse opleiding bedraagt € 2595,00 exclusief BTW, inclusief hotelovernachting, catering en cursusmaterialen. Let op! De groepsgrootte is maximaal 10 deelnemers. De inschrijfdatum sluit op 1 augustus 2020.

DIRECT inschrijven ▸

Let op! De plaatsen voor deze training zijn beperkt.

 

Instagram-Training-Formulemanagement18.jpg

Let op! De plaatsen voor deze training zijn beperkt.

DIRECT inschrijven ▸

Masterclass formulemanagement
5/5 gebaseerd op 2 reviews
Scroll naar boven