Formulemanagement voor franchise organisaties

TWEE-DAAGSE WORKSHOP FORMULEMANAGEMENT

De Franchise Support Groep is een professioneel adviesbureau dat zich inspant om franchiseorganisaties optimaal te ondersteunen. Dit geldt voor de directie, het management, de formule en natuurlijk ook voor de franchisenemers. Alles wat we doen heeft tot doel de kwaliteit en het resultaat van de formule te verbeteren. We werken met specialisten uit de branche, kennispartners die hun sporen ruimschoots verdiend hebben.

Het initiatief voor deze workshop formulemanagement is tot stand gekomen vanuit de praktijk. We willen je graag kennis laten maken met alle ins&outs die met franchise te maken hebben. We zien uit naar je inschrijving.

workshop formulemanagement never be afraid

Tweedaagse opleiding

Gedurende deze dagen krijg je alle informatie die nodig is om het businessmodel franchise goed toe te passen in de praktijk. We kijken naar de rol die je inneemt als franchisegever en/of formulemanager. De training wordt door ons verzorgd eventueel aangevuld met gastsprekers die ieder hun sporen verdiend hebben in de wereld van franchise.

Welke onderwerpen behandelen we?

  1. Wat houdt franchise in, wat zijn de bevoegdheden en hoe stuur je een franchiseorganisatie aan?
  2. Hoe zorg je ervoor dat franchisenemers je adviezen opvolgen en waar moet je opletten?
  3. Juridische aspecten waar je zeker rekening moet houden?
  4. Hoe coach je franchisenemers?
  5. Praktijkcasus

Wat kun je verwachten?

Twee inspirerende dagen waar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt informatie welke aansluit bij jouw praktijk en je gaat aan de slag met opdrachten die een beroep doen op jouw inzicht, kennis en vaardigheden.

Niet teveel ‘zitten’ maar vooral doen en met elkaar ontdekken hoe je als formulemanager of als franchisegever prettig kunt functioneren. We laten je kennis maken met praktijkgerichte modellen die direct toepasbaar zijn. Je krijgt ook een case die aansluit op jouw branche. Zo ga je het geleerde gelijk toepassen en krijg je persoonlijke feedback.

workshop formulemanagement oog

"We hebben een mooie brochure voor je klaar staan!" 

De spil in de organisatie

Een formule is zo sterk als haar zwakste schakel wordt weleens gezegd. De directie en de formule manager zijn er verantwoordelijk voor dat alle franchisenemers in het rayon goede resultaten halen. De manager is de spil in de organisatie die van alles hoort, ziet en ervaart. Wil jij jouw kennis en vaardigheden vergroten dan is deze masteropleiding echt iets voor jou! We zorgen ervoor dat je alle in&outs leert over het aansturen van franchisenemers (en hun medewerkers).

Persoonlijke effectiviteit

We kijken naar jouw persoonlijke vaardigheden en effectiviteit, we spelen in op actuele vragen. En we nemen je mee in de juridische wereld zodat je weet wat je beter wel en beter niet kunt zeggen tijdens je bezoeken. Om de workshop goed te laten aansluiten bij de praktijk krijg je ook opdrachten om uit te voeren in de praktijk zodat we je echt kunnen helpen om een goed resultaat te boeken.

De investering

Deze twee-daagse workshop kost € 795,00 exclusief BTW, inclusief cursusmateriaal en catering. Je schrijft je in middels het inschrijfformulier, je ontvangt dan de bevestiging en de factuur. De cursus vindt plaats in Utrecht of Rotterdam.

We kunnen de training ook in-company geven. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke coaching dan is dat ook mogelijk. In deze gevallen kun je contact met ons opnemen.

Let op! De plaatsen voor deze training zijn beperkt.

formulemanagement training

Let op! De plaatsen voor deze training zijn beperkt.