Home ›› Franchisegever Worden

Franchisegever worden, zo doe je dat!

Jij wil franchisegever worden. Je hebt namelijk een fantastisch concept ontwikkeld. Een  concept dat nog een veel groter succes zou kunnen worden wanneer het zou groeien. Daar wil je voor gaan, groei! Een franchiseorganisatie is dé oplossing. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je dat jouw franchiseorganisatie een succes wordt? Heel eenvoudig! Franchisegever worden met hulp van de Franchise Support Groep!

franchisegever worden

"Meer weten over franchisegever worden?"
Stel je vraag ▸

Franchisegever worden met de kennis en het netwerk van FSG

De Franchise Support Groep helpt al jarenlang ondernemers op weg om franchisegever te worden. En met succes! Omdat we zelf veel praktijkervaring hebben en franchiseorganisaties in tal van branches hebben helpen opzetten, weten we precies wat er wel en niet werkt en kunnen we je behoeden voor veel voorkomende valkuilen. Bovendien hebben we een groot netwerk opgebouwd wat menig franchisegever al een vliegende start heeft gegeven. Wil jij franchisegever worden? Dan zetten we ook graag dit netwerk en onze kennis in voor jouw organisatie.

Franchisegever worden doe je in stappen

Wanneer je franchisegever wilt worden, is het niet aan te raden om meteen van de daken te schreeuwen: ‘Wie wil er meedoen?!’. Succesvol franchisegever worden doe je in stappen, dat bereid je goed voor. Je zorgt eerst dat jouw franchiseorganisatie staat en dat je precies weet wat jij te bieden hebt én wie jij als franchisenemer wilt aantrekken. Daar helpt FSG je bij. Samen doorlopen we een bewezen effectief stappenplan. We beginnen met een Franchise Businessplan, waarin we onder meer het verdienmodel bepalen. Dat vormt een sterke basis van waaruit je kunt gaan bouwen.

Franchise handboek als leidraad

Wil je een succesvol franchisegever worden dan is het vervolgens van cruciaal belang dat jouw toekomstige franchisenemers precies weten wat het franchiseschap van jouw organisatie inhoudt. Ook zij hebben een sterke basis nodig. Voor hen stellen we daarom samen het Franchise handboek op. Hoe werkt de formule? Welke werkwijzen, regels en afspraken gelden er? Hoe dient de huisstijl toegepast te worden? Welke kosten en mogelijke opbrengsten zijn er? Het Franchise handboek geeft de antwoorden.

franchisegever worden franchisehandboek

"Ons handboek zorgt ervoor dat alle franchisenemers de neuzen dezelfde kant op hebben en dat de formule goed nageleefd wordt."
HANDBOEK bekijken ▸

En dan? Op zoek naar de allerbeste franchisenemers!

Je bent nu al een aardig eind op weg om een inspirerende franchisegever te worden. Nu jouw franchiseformule staat als een huis, begint de zoektocht naar de juiste franchisenemers. De juiste, want je wil niet met zomaar iedere potentiële franchisenemer in zee gaan, maar alleen met de allerbesten. Zij bepalen mede jouw succes, je hebt een ‘local hero’ nodig om jouw onderneming uit te rollen.Daar helpen we je bij. Wij zorgen dat jouw formule zo aantrekkelijk mogelijk is voor de meest gemotiveerde en kundige franchisenemers in jouw vakgebied. We helpen je een goed opleidingsprogramma op touw te zetten zodat deze toppers jouw concept tot in de puntjes kunnen begrijpen, beheersen en uitdragen.

Franchisegever worden is ineens heel gemakkelijk

Door alles stap voor stap aan te pakken met de hulp van de ervaren professionals van FSG lijkt franchisegever worden ineens heel eenvoudig. En dat is het ook, als je weet wat je moet doen en vooral ook wat je moet laten. Wil jij ook succesvol franchisegever worden? Neem contact met ons op. We gaan graag met je aan de slag!

"Vragen over franchisegever worden?"
Stel je vraag ▸

Neem contact op

Scroll naar boven