header nieuws

Uitnodiging themabijeenkomst Franchise 30 mei 2024

24-04-2024

Untitled design (44)

Als relatie willen wij je graag uitnodigen voor onze themabijeenkomst Franchise. Deze bijeenkomst zal gehouden worden op donderdag 30 mei 2024 bij DayOne Advocaten te Den Haag en wordt georganiseerd door DayOne Advocaten en de Franchise Support Groep.

Datum: donderdag 30 mei 2024
Onderwerp: Franchise
Locatie: DayOne Advocaten, Laan van NOI 133-H te Den Haag
Parkeren: ParkBee De Carpentierstraat A

Aanmelden themabijeenkomst Franchise

In deze bijeenkomst zullen vier deskundigen op hun vakgebied je bijpraten over (de toekomst van) franchise:
Jan-Willem Kolenbrander, advocaat bij DayOne, zal de laatste juridische ontwikkelingen van de Wet franchise met je bespreken. Wat is de stand van zaken tot dusver? Wat zijn aandachtspunten?
Arie Uyttenbroek en Peta Klaassen, adviseurs bij de Franchise Support Groep, nemen je mee in de praktijk. Hoe zorg je voor een toekomstbestendige formule en zorg je ervoor dat franchisenemers zich blijven aansluiten en meegroeien.
Teun Pouw, advocaat en erkend BMM-merkgerechtigde, zal je bijpraten over enkele IE-aspecten die van belang zijn op het gebied van franchise en onder meer enkele bijzondere typen merken bespreken, waar je mogelijk nog niet aan gedacht hebt. Denk bijvoorbeeld aan klankmerken, kleurmerken, positie-merken en multi-media merken.

Het programma:
14:30 - 15:00: Inloop en ontvangst
15:00 - 15:45: Presentatie Jan-Willem Kolenbrander
15:45 - 16:30: Presentatie Arie Uyttenbroek en Peta Klaassen
16:30 - 17:00: Presentatie Teun Pouw
17:00 - 17:30: Discussie aan de hand van stellingen
17:30: Borrel

Dayone nieuws fsg

Er zal voldoende gelegenheid zijn tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen uit de praktijk. Bij de aansluitende borrel kun je onder het genot van een hapje en een drankje verder van gedachten wisselen met jouw collega-franchisegevers. Kortom, zonder meer een bijeenkomst die het bezoeken waard is! Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor franchisegevers. Indien je deel wil nemen aan deze bijeenkomst, kun jij je kosteloos aanmelden via info@franchisesupportgroep.nl. We zien uit naar jouw komst.

Aanmelden themabijeenkomst Franchise

Dit artikel delen: