Inspiratie

Een franchise formule is continu in ontwikkeling. Als de basis is gelegd gaat het erom dat je deze verder uitbouwt en dat je ervoor zorgt dat de franchisenemers zich blijven ontwikkelen zodat de eindklanten hier baat bij hebben.

Via onze Franchise Academy, bieden we jaarlijks een aantal trainingen, sessies en workshops aan om jou te inspireren, je kennis en vaardigheden te vergroten en collega’s te ontmoeten die ook werkzaam zijn in een franchise omgeving. We kiezen altijd voor een actueel onderwerp zodat je weet wat er speelt in de branche.

In-company

Het afgelopen jaar hebben we voor een aantal franchise formules al de interne opleiding mogen ontwikkelen en/of verzorgen. De franchisenemers en de medewerkers op de werkvloer zijn de spil om de formule uit te dragen dus het is belangrijk dat zij van a-tot-z op de hoogte zijn van wat er van ze verwacht wordt. Samen wordt een uitdagend opleidingsprogramma geschreven dat helemaal past bij de formule. Indien wenselijk creëren we ook een online leeromgeving, maar we merken ook dat juist trainingen in groepsverband inspirerend zijn. Het gaat niet altijd om het opdoen van kennis,  maar juist om het oefenen van vaardigheden en het uitwisselen van ervaringen op de werkvloer. Je kunt bij ons terecht voor commerciële-, communicatieve-, sales-, formule- of management trainingen op maat.

inspiratie gloeilamp

Persoonlijke groei

Soms kun je als franchisegever, franchisemanager of als franchisenemer wel wat hulp gebruiken. Je hebt immers heel wat ballen in de lucht te houden. In dat geval is het fijn als je met een ervaringsdeskundige kunt sparren. In onze individuele coaching bepalen we samen de doelstellingen en gaan we hiermee aan de slag. In sommige gevallen maken we gebruik van een persoonlijkheidsanalyse om te kijken hoe je nu tegen zaken aankijkt en waar je groeikansen liggen. In de praktijk zien we dat we met ca. 4 coaching sessies al heel wat kunnen bereiken. 

Of bel ons direct:
06 - 22 78 59 84 (Arie) 06 - 53 12 57 90 (Peta)

"Soms kun je als franchisegever, franchisemanager of als franchisenemer wel wat hulp gebruiken. Je hebt immers heel wat ballen in de lucht te houden."

onzediensten aandeslag inspiratie
franchise businessplan onderneming