Franchisenemers

FSG! Goed starten met een franchise onderneming

De stap om als franchisenemer te beginnen is een belangrijke; je moet wel zeker weten of deze vorm van ondernemen bij je past en welke formule jouw droom kan verwezenlijken. Samen met jou gaan we het traject in om te kijken wat je kan, wat je wil en hoe je dit kunt realiseren.

Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een van onze informatieavonden of workshops voor startende franchisenemers, zodat je weet wat samenwerken n een franchise onderneming betekent en wat er speelt in ‘franchiseland’. Ga je met ons aan het werk? Dan helpen we je met het schrijven van je businessplan, het maken van een exploitatiebegroting en kijken we naar de intentieverklaring en het franchisecontract. 

Tevens kunnen we zorgen voor een introductie bij franchiseformules die bij je passen en kijken we of er mogelijkheden zijn om een geslaagde franchise overname te realiseren.

FSG! Samenwerken werkt en is de sleutel tot succes

Franchisen betekent vooral samenwerken, innoveren en slim ondernemen. Dit betekent dat je ook moet zorgen voor een goede communicatie binnen de formule. Wij begeleiden franchiseraden en/of verenigingen als onafhankelijke partij om zo de communicatielijnen open te houden en te zorgen dat er een goede balans is tussen de twee samenwerkende partijen. Ook kunnen we een bemiddelende rol spelen bij misverstanden en/of mogelijk conflicterende situaties.

Maak je keuze

icon overig supportvoorjou

Franchisegevers

We bieden je franchise advies en begeleiding op maat om je bedrijf te professionaliseren en up-to-date te houden. Zo krijg je een van de beste franchise formules.

icon franchisegevers supportvoorjou

Franchisenemers

Neem contact met ons op informatie in te winnen over een start als franchisenemer. Tijdens een 1-op-1 gesprek nemen we je mee in wereld van franchise en hoor je wat er speelt. Vervolgens kunnen we je helpen bij het schrijven van je businessplan, het maken van een exploitatiebegroting en kijken we met jou naar de formele documenten zoals bijvoorbeeld het franchisecontract.  Indien gewenst kunnen we je introduceren bij franchiseformules die bij jou passen en kijken we welke mogelijkheden er zijn

icon franchisenemers supportvoorjou

Franchiseorganisaties

Voor bestaande franchiseorganisaties kan FSG! ingezet worden om de organisatie door te lichten en verbetertrajecten in gang te zetten. Om medewerkers die werkzaam zijn in de organisatie te begeleiden, verzorgen we opleidingen zodat zij goed weten hoe het werkt binnen franchise.