overons

Over ons

De Franchise Support Groep is opgericht door twee enthousiaste ondernemers die hun sporen verdiend hebben in de wereld van franchise en samenwerking. Vanuit hun expertise en ervaring krijg je antwoord op al je vragen, een gedegen franchise advies dat leidt tot groei van de organisatie en/of de franchisenemer.

Arie Uyttenbroek is onder meer expert in het samenstellen en beoordelen van businessplannen, intentieovereenkomsten, franchiseovereenkomsten en franchise handboeken. Daarnaast wordt hij regelmatig als deskundige ingeschakeld voor second opinions met betrekking tot vestigingsplaatsonderzoeken en exploitatieprognoses. Peta Klaassen houdt zich onder meer bezig met de interne en externe communicatie binnen bedrijven, zij is gespecialiseerd in het schrijven van handboeken, franchise manuals, en het uitdenken van franchise concepten. Daarnaast is zij goed in staat om de formule te vertalen in een opleidingsprogramma of een intern traineeship. Beide zijn een goede sparringpartner/coach voor zowel de franchisegever als de franchisenemer. Voor startende en ervaren franchisegevers is het team van FSG! steun en toeverlaat op zowel strategisch als operationeel niveau. Door de samenwerking met de kennis partners krijgt iedere relatie de support die nodig is.

overons aandeslag

De kracht van FSG!

We weten als geen ander wat er speelt in de wereld van franchise. Niet alleen als adviseur hebben we de nodige ervaring, maar ook als franchisegever. We weten dus heel goed wat werkt en wat je vooral niet moet doen. FSG! is up to date en heeft kennis van alle regelgeving rond franchise.

Customer journey

Doordat we samenwerken met sterke partners kunnen we je een totaalpakket aanbieden. Geen vraag blijft onbeantwoord. We gaan uit van de customer journey: we nemen je mee op reis om te zorgen voor het beste resultaat. Maar vooral spreken we de taal van jou en jouw klant. Stap voor stap begeleiden we je zodat je zeker bent dat je de juiste richting opgaat.

Kies altijd voor een totaalaanpak als je behoefte hebt aan franchise advies

Wij kiezen voor een totaalaanpak omdat we uit ervaring weten dat alle bouwstenen voor een goed fundament moeten kloppen wil je succes hebben als franchisegever en als franchisenemer. Je kunt de dingen niet half doen, wil je succes hebben dan is het belangrijk om alles goed en doordacht te doen.

Je dient ervoor te zorgen dat alles klopt; de cirkel is rond. Stap voor stap kijken we hoe dit met jou of jouw franchiseformule kunnen bereiken. We helpen je vooruit en komen met praktische oplossingen en adviezen om samen met jou van je franchise onderneming een succes te maken.