Franchisegevers

FSG! maakt formules beter, sterker en winstgevender!

De beste franchiseformules checken hun formule regelmatig. Ze kijken niet alleen of het concept nog wel werkt, maar vooral: is onze formule voldoende voorbereid op de toekomst? Samen met ons onderzoek je waar de zwakke plekken zich bevinden en gaan we daarmee aan de slag. Met elkaar willen we de kwaliteit van elke franchisevestiging waarborgen.

We zijn pro-actief, denken met je mee en houden van korte communicatielijnen. In onze aanpak gaan we altijd uit van een frisse aanpak. Zo kunnen we alle onderdelen die leiden tot succesvol ondernemerschap versterken.

Wake up! FSG! houdt je scherp!

Voor bestaande franchiseformules is het van belang om zich continu te verbeteren. Samen kijken we naar de interne communicatie en ondersteuning. Wat kun je doen om de formule te versterken? Voldoen alle processen, documenten, materialen en activiteiten nog aan de huidige en komende wet- en regelgeving?

Maar vooral: hoe zorg je ervoor dat de formule sterk en winstgevend blijft, je de goede franchisenemers aan blijft trekken en je formule duidelijk onderscheidend is? Wij doen onderzoek naar de tevredenheid van de franchisenemers en kijken waar de kansen voor beide partijen liggen.

FSG! zet jouw nieuwe franchiseformule in de startblokken!

Je hebt een briljant idee en je denkt dat dit idee geschikt is om als franchiseformule de markt te gaan veroveren. Fantastisch natuurlijk! Maar er komt meer bij kijken. Vanuit onze ervaring kunnen we je helpen bij het succesvol starten van jouw rol als franchisegever. We hebben daarvoor een speciaal traject waarin we alle stappen doorlopen die ervoor zorgen dat, als jouw idee haalbaar is, jij goed van start kunt gaan en minder risico loopt.

Maak je keuze

icon overig supportvoorjou

Franchisegevers

We bieden je franchise advies en begeleiding op maat om je bedrijf te professionaliseren en up-to-date te houden. Zo krijg je een van de beste franchise formules.

icon franchisegevers supportvoorjou

Franchisenemers

Neem contact met ons op informatie in te winnen over een start als franchisenemer. Tijdens een 1-op-1 gesprek nemen we je mee in wereld van franchise en hoor je wat er speelt. Vervolgens kunnen we je helpen bij het schrijven van je businessplan, het maken van een exploitatiebegroting en kijken we met jou naar de formele documenten zoals bijvoorbeeld het franchisecontract.  Indien gewenst kunnen we je introduceren bij franchiseformules die bij jou passen en kijken we welke mogelijkheden er zijn

icon franchisenemers supportvoorjou

Franchiseorganisaties

Voor bestaande franchiseorganisaties kan FSG! ingezet worden om de organisatie door te lichten en verbetertrajecten in gang te zetten. Om medewerkers die werkzaam zijn in de organisatie te begeleiden, verzorgen we opleidingen zodat zij goed weten hoe het werkt binnen franchise.