franchiseacademy header

Franchise Academy

Vooruitgaan is jezelf steeds verder ontwikkelen.

We willen graag onze kennis delen, uit onze ervaringen met franchise hebben we gezien en geleerd dat het goed is om deze kennis op papier te zetten en in een workshop of training de vertaalslag te maken naar de werkvloer. Geen wollige cursussen met teveel theorie, maar juist praktische kennis en ervaringen die direct toepasbaar zijn in je eigen situatie. De afgelopen jaren hebben we voor verschillende franchiseformules opleidingen/workshops op maat mogen ontwikkelen en verzorgen. Juist door deze aanpak kunnen startende en ervaren franchisenemers hun ervaringen delen en ontwikkelen zij kennis en vaardigheden. Zij ervaren hierdoor de steun en begeleiding vanuit de franchiseorganisatie. Ons doel is, samen met onze (kennis) partners, te zorgen voor een opleidingsaanbod dat past bij franchise en ertoe leidt dat er professioneel gewerkt wordt in elke organisatie. We zorgen voor jouw (persoonlijke) groei.

Trainingen

  • Goed van start als franchisenemer!

Deze op maat gemaakte opleiding bestaat uit 3 tot 6 cursusdagen. De inhoud van de cursus en het aantal dagen wordt samen met de franchisegever/ organisatie bepaald.  Er kan gekozen worden voor een kort of een lang traject. Doel is om de franchisenemer goed voor te bereiden op het ondernemerschap en de samenwerking.  Na afloop heeft de startende franchisenemer voldoende kennis en vaardigheden opgedaan om de formule professioneel uit te voeren.

  • Leiderschap

Een goede franchisenemer weet hoe hij/zij het team moet aansturen, leiderschap is meer dan ooit van belang. Speciaal voor franchisenemers die meerdere filialen aansturen kunnen we vanuit de eigen formule een traject aanbieden dat hen ondersteuning biedt. Multi-franchise is niet voor iedereen weggelegd, hoe geef je leiding aan meerdere teams? Hoe zorg je ervoor dat de formule goed wordt uitgevoerd? Deze workshop op maat is op aanvraag en wordt in samenspraak ontwikkeld zodat deze goed aansluit bij de formule.

Workshops met pit

Heb je behoefte aan een korte workshop voor franchisenemers? Wil je een actueel thema bespreken? Soms zijn vreemde ogen ‘dwingender’. We verzorgen workshops op maat vanaf 8 personen. Samen bereiden we de workshop voor om zo goed in te spelen op het thema.

Sessies op maat

Op maat kunnen we voor jouw organisatie natuurlijk ook een training of workshop verzorgen. Samen met onze (kennis)partners kunnen we rond verschillende thema’s een maatwerksessie, of bijvoorbeeld een traineeship, schrijven en verzorgen. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een training voor de franchiseraad, maar ook voor een salestraining voor de medewerkers werkzaam in een formule. Kortom er is veel mogelijk. Juist voor kleinere franchiseorganisaties kunnen we hier de oplossing bieden voor kwaliteitsborging van je formule door het verzorgen van een professionele opleiding. incompany training