Franchise Academy

Vooruitgaan is jezelf steeds verder ontwikkelen.

We willen graag onze kennis delen, uit onze ervaringen met franchise hebben we gezien en geleerd dat het goed is om deze kennis op papier te zetten en in een workshop of training de vertaalslag te maken naar de werkvloer. Geen wollige cursussen met teveel theorie, maar juist praktische kennis en ervaringen die direct toepasbaar zijn in je eigen situatie. We organiseren verschillende activiteiten (opleidingen, trainingen, workshops, mini-seminars en lezingen) op elk niveau waarbij we onderscheid maken tussen franchisegevers, franchisenemers en werknemers. Ons doel is, samen met onze (kennis) partners, te zorgen voor een opleidingsaanbod dat past bij franchise en ertoe leidt dat er professioneel gewerkt wordt in elke organisatie. We zorgen voor jouw (persoonlijke) groei.

Inschrijving geopend! Training Formulemanagement

Trainingen

  • Goed van start als franchisenemer!

Na deze tweedaagse training ben je op de hoogte van alle belangrijke aspecten over franchise. Vooral: wat betekent het ondernemen binnen een franchiseorganisatie en de wijze waarop jij jouw bijdrage kan leveren aan het succes van de formule. Tijdens deze training worden verschillende onderwerpen besproken. Denk aan het ondernemingsplan, juridische zaken, financieel management, overlegstructuren, jouw rol binnen de samenwerking en ook wat je mag verwachten van jouw franchisegever.

  • Training Formulemanagement

In oktober starten we met een drie-daagse training voor formulemanagers. Een intensieve training die een formulemanager leert om zijn/haar franchisenemers goed aan te sturen en welke rol hij/zij daar zelf inspeelt. Je ontmoet collega’s uit andere franchiseformules, je leert van en met elkaar. Maar vooral: je breidt je eigen kennis uit, doet ervaringen op die bijdragen aan jouw succes en je ontwikkelt jezelf als een sterke formulemanager.

Bekijk training ▸

Workshops met pit

Dit zijn inspirerende sessies waarbij een (actueel) thema centraal staat. We organiseren vier sessies per jaar voor franchisegevers of franchisenemers. Niet alleen leerzaam, maar zeker leuk om andere franchisegevers of franchisenemers te ontmoeten. Een workshop duurt gemiddeld 3 uur en je zit nooit lang stil. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de eerstvolgende sessie.

Basistraining

Voor startende franchisenemers en franchisegevers organiseren we twee keer per jaar gedurende 1 dagdeel, de basistraining “Kennismaking met Franchise”. Zo ga je goed voorbereid van start en krijg je de tips die je nodig hebt om succesvol te zijn. Een basistraining die iedere franchisenemer zou moeten volgen om te weten wat franchise inhoudt, gericht op verwachtingspatronen, de relatie tussen franchisegever en franchisenemer en de ontwikkelingen in franchiseland waaronder de actuele wet- en regelgeving. Voor de (startende) franchisegever besteden wij in deze training aandacht aan onderwerpen die bijdragen aan een succesvolle onderneming en welke stappen je gaat zetten de komende jaren.

Sessies op maat

Op maat kunnen we voor jouw organisatie natuurlijk ook een training of workshop verzorgen. Samen met onze (kennis)partners kunnen we rond verschillende thema’s een maatwerksessie, of bijvoorbeeld een traineeship, schrijven en verzorgen. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een training voor de franchiseraad, maar ook voor een salestraining voor de medewerkers werkzaam in een formule. Kortom er is veel mogelijk. Juist voor kleinere franchiseorganisaties kunnen we hier de oplossing bieden voor kwaliteitsborging van je formule door het verzorgen van een professionele opleiding.

Scroll naar boven